måndag 9 maj 2011

Underbara helg!

Då var man hemma efter ännu en underbar helg på landet! Herregud! Ibland kan man undra om man får ha det så bra som vi hade det den här helgen! Livet på en pinne på högsta nivå!
Det var jag och tre vänner som åkte ut i fredags. Galet spontant sådär också. Min vän Anja hörde av sig på fredag morgon och var bara galet trött på stan och ville sticka iväg.  Ringde två till och fråga om de ville hänga på. Och så vart det! Redan i bilen på väg ut så kände jag att den här helgen skulle bli grym!

Vart grillning på kvällen som vanligt. Vin och lekar. Kändes som som jag var på den grymmaste festen på länge trots att vi bara var fyra personer :) Dagen efter var det strålande sol. Vi la ut filtar och satte oss och började dricka lite rose. Hehe ja massa rose vart det. Vi sa att nu släpper vi alla hämningar och hemligheter och bara kör. Vad som händer på yxlan stannar på yxlan! Och en av de mest galna,underbara och minnesvärda dagarna på länge blev till :) Så fint hade vi det!

Så ja nu var man hemma igen då. Vad ska man säga. Hade gärna stannat kvar men men man måste alltid återgå till vardagen i guess! Nu blir det ut och sola! :) Ciao!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar